top of page

Thuzzle
za celo telo i ginekologiju

Thuzzle je nastao iz kombinacije najnaprednijih termalnih tehnologija za negu tela. Elektromedicinski uređaj, italijanske proizvodnje,  koji kombinuje termalne tehnologije tj. zagreva duboki dermis i potkožno tkivo putem elektromagnetnih talasa.

 

Koristi se u ginekologiji, ali i za lice i telo i kao neinvazivna metoda predstavlja odličnu zamenu za laser. Kroz 8 nastavaka, uz pomoć automatske kontrole isporuke, Thuzzle nudi specifične, bezbedne i efikasne tretmane za obnavljanje površine kože, drenažu, vaskularizaciju, lipolizu i zatezanje lica, tela i ginekoloških organa.

Uz pomoć velike inovacije u estetskom svetu, kontrolisanih povezanih multi-talasa, Thuzzle isporučuje iz istog nastavka 4 nezavisna elektromagnetna talasa različite snage, frekvencije i trajanja.

GMV Thuzzle

Duboki difuzni

jednotalasni nastavak

Duboki koncentrisani

jednotalasni nastavak

Radijalno frakcioni nastavak

Vaginalni

nastavak

Površinski

jednotalasni nastavak

Trotalasni

nastavak

Dvotalasni

nastavak

Četvorotalasni nastavak

10 REŽIMA RADA, 3 INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

VIŠETALASNI: 6 režima rada koji Thuzzle čine jedinim uređajem na svetu koji može istovremeno da isporuči do 4 elektromagnetna talasa međusobno povezana i kontrolisana na četiri različite dubine, sa nezavisnom frekvencijom, snagom i trajanjem.

 

RADIJALNO FRAKCIONI: 2 režima rada za dvostruki efekat obnavljanja epidermalne površine i volumetrijskog zagrevanja dermisa za remodeliranje kolagena.

GINEKOLOŠKI MULTIMODALNI: 2 režima rada, monopolarni duboki i bipolarni površinski, za zatezanje, rejuvenacija i vaskularizacija vaginalnog tkiva. Zagrevanje tkiva svodi ton i elastičnost na isti nivo, vraćajući ispravnu funkcionalnost. Primena: atrofija, vraćanje širine i tonusa vaginalnog kanala, stimulacija kolagena i proizvodnja elastina, vaskularizacija, funkcionalni poremećaji, poboljšanje mikrocirkulacije itd.

Sugar Wax

BENEFITI

Ginekološki tretmani bez perioda oporavka

4 nezavisna elektromagnetna talasa različite snage, frekvencije i trajanja

Signal radijalnog tipa koji deluje ravnomerno na tkiva

Bezbolan tretman i zadovoljstvo pacijenta već posle prvog tretmana

Jednostavna upotreba i interfejs prilagođen korisniku

Pouzdanost uređaja i visoke performanse zahvaljujući korišćenim materijalima

Brži rezultati u odnosu na ostale uređaje sa termalnom tehnologijom

Neinvazivna metoda i odlična zamena za laser

bottom of page