top of page
Leaves Shadows

O nama

Kompanija IKOR d.o.o. osnovana je 2015. godine kao generalni zastupnik inostranih kompanija koje se bave proizvodnjom medicinskih i kozmetičkih proizvoda i uređaja.

 

Naši partneri svetske su kompanije: Techderm Sofiderm, Mediconet (Južna Koreja), SNJ (Južna Koreja), GMV (Italija).

 Ikor d.o.o. poseduje kompletan asortiman anti-aging formulacija dizajniranih za rešavanje različitih problema i tretiranje različitih regija lica i tela:

  • Hijaluronski fileri - za lice i telo

  • Kozmetički uređaji za negu kože lica, vrata, dekoltea - Este7, Dupla, Apollo duet

  • Medicinski uređaj za ginekologiju – Thuzzle

  • Hiperbarične komore - meke i čvrste

  Svi proizvodi iz našeg asortimana se proizvode po svetskim i evropskim standardima (ISO9001, ISO13485), poseduju CE sertifikat i sertifikovani su i registrovani u našoj zemlji u Agencije za lekove i medicinska sredstva (ALIMS).

Čestitka
Leaves Shadows

MISIJA I VIZIJA

Nastojimo da održimo vrhunski kvalitet proizvoda koji prati i kvalitet usluga koje pružamo u pogledu stručne pomoći prilikom odabira odgovarajućih uređaja, njihove montaže, obuke osoblja i održavanja u garantnom i vangarantnom roku.

Trudimo se da budemo u koraku sa najnovijim tehnologijama koje se koriste na tržištu i pažljivo biramo opremu koja zadovoljava najviše standarde kvaliteta i efikasnosti. Cilj nam je da obezbedimo vrhunska kozmetička rešenja i medicinsku opremu koja prevazilazi očekivanja, podržana istraživanjem i razvijena sa pažnjom.

Naša misija je da spojimo nauku sa lepotom, stvarajući sinergiju koja transformiše živote.

PREZENTACIJE I RADIONICE

 U okviru naše kompanije organizujemo prezentacije asortimana i radionice za rad sa Sofiderm hijaluronskim filerima, koje predstavljaju jedinstvenu priliku da se upoznate sa našom linijom proizvoda, metodama i načinima njihovog korišćenja radi postizanja najboljih rezultata.

270621_ADIR-TV.COM_6373
bottom of page