top of page

Dupla
uređaj na bazi plazme za negu kože

KakaoTalk_20230420_130815851_edited_edit

Dupla je uređaj korejske proizvodnje, na bazi plazma tehnologije sa Argon (Ar) i Neon (Ne) gasovima, sa širokom primenom u rešavanju problema na koži i skalpu. Efikasan je u borbi protiv: dermatitisa, rozacee, seboreje, atopije, aktivnih akni, depigmentacije, proširenih pora, ispucalih kapilara, ožiljaka, regeneracije ćelijskog tkiva, svraba, opadanja kose.

Plazma stvara privremeni prolaz na površini kože kako bi se povećala propustljivost ćelijskih membrana i maksimizirala apsorpciju i efikasnost proizvoda koji se nanose na kožu bez bola i neželjenih efekata.

3 TIPA NASTAVAKA

  • Tip četke poseduje najširu kontaktnu površinu i 9 akupresurnih štapova koji deluju istovremeno sa plazmom. Tokom tretmana kože glave, serum lako prodire, a cirkulacijom limfe i krvotoka se na površinu izbacuju toksini nakupljeni u telu.

  • Tip čekić ima drugačiji oblik na prednjem i zadnjem delu i obezbeđuje stabilan tretman sa širokim područjem primene. Može se koristiti za podsticanje cirkulacije limfe i cirkulacije krvi u osetljivim područjima.

  • Nastavak pravog oblika koji se može koristiti na različite načine, poseduje široku stranu i olovku na prednjoj strani.

Bubbles

Ar

Ne

DUALNA TALASNA DUŽINA

Talasne dužine proizvedene pri generisanju plazme variraju. Uređaj Dupla nudi dve najefikasnije. Stakleni vakum nastavci poseduju dve vrste gasa: Argon (Ar) i Neon (Ne).

 Ne  ima narandžastu boju i podstiče cirkulaciju krvi i aktivaciju metabolizma, čime se regeneriše koža i pomaže u izlučivanju otpadnih materija iz tela.

 Ar  ima ljubičastu boju i odlično deluje na upale aktiviranjem sterilizacionih i apsorpcionih funkcija kože.

Beauty

TRETIRANA STANJA KOŽE

Proširene

pore

Dermatitis

Aktivne akne

Ispucali kapilari

Depigmentacija

Apotija

Opadanje

kose

Upalni

procesi

Svrab

sklapa

Ožiljci

Rozacea

Seboreja

bottom of page