top of page
apollo duet

Apollo Duet

Apollo Duet je vrhunski estetski uređaj, koji na jedinstven način kombinuje tri vodeće estetske tehnologije - 4. generacija Multipolarne RF tehnologije kombinovana sa simultanom Elektroporacijom i Jontoforezom.

 

Kombinacija ovih tehnologija i upotreba kompletne serije aktivnih terapeutskih rešenja (Derma Boost polarizovanih seruma) čini Apollo Duet izuzetno efikasnim u tretmanu restauracije za praktično bilo koje stanje kože, uključujući upaljenu i iritiranu kožu, akne, pigmentaciju, bore, seboreju, rosaceu, kuperozu. Uređaj se takođe pokazao veoma efikasnim u tretmanima protiv starenja, za podmlađivanje, dubinsku hidrataciju, zatezanje i podizanje tonusa.

apollo duet

Elektroporacija

Jontoforeza

Hlađenje

Zagrevanje

Minimum:

-20 °C

Maximum:

45 °C

Multipolarna radiofrekvencija

Ugrađeni toplotni senzor u realnom vremenu - omogućava održavanje konstantne temperature kože.

630 nm - za dodatni efekat protiv starenja

LED svetlosna terapija

Lagana i ergonomična sonda – (100g) sa ravnom glavom za bolji kontakt sa kožom pacijenta.

Mehanizam za automatsko isključivanje - sprečava opekotine kože

EL

JF

RF

LED

Precizno podešavanje svih parametara - uključujući tehnologije i Derma Boost rešenja.

Jedinstveno kombinuje multipolarnu RF, elektroporaciju i jontoforezu

All Bottles V4.png

Derma Boost Pro je serija hidrofilnih, elektrolit aktivnih rastvora, (+ ili - naelektrisanih), niske molekulske težine i visoke provodljivosti. Sadrže patentirane sastojke nanotehnologije, kao i prirodne sastojke, koji deluju u sinergiji sa prirodnim dermalnim procesima za obnavljanje i podmlađivanje kože.

 

Ubacuju u tkiva kože pacijenata pomoću elektroporacije, jontoforeze, ultrazvuka ili laserske tehnologije niskog nivoa. Kombinacija elektroporacije i jontoforeze Apollo Duet-a omogućava unošenje rastvora u kožu i efikasno raspršivanje njihovih naelektrisanih čestica u dublja tkiva kože.

 

Postižu brzu i efikasnu obnovu za širok spektar stanja kože, uključujući: upaljenu i iritiranu kožu, dehidriranu kožu, akne, pigmentaciju, seboreju, rozaceu i kuperozu. Veoma su efikasni u hidrataciji kože i protiv starenja (učvršćivanje i zatezanje kože i smanjenje bora).

DERMA BOOST PRO - TERAPEUTSKI POLARIZOVANI SERUMI

MULTIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA

Radiofrekventne struje izazivaju kontrakciju postojećih vlakana kolagena 1 i stimulišu proizvodnju novog kolagena i elastina, što rezultira čvršćom i zategnutijom kožom, sa boljom hidratacijom i manje bora.

 

Radiofrekvencijska sonda sadrži ugrađeni toplotni senzor, omogućavajući praćenje temperature kože pacijenata u realnom vremenu. Ovo omogućava precizno prilagođen tretman stanju kože pacijenata. Senzor toplote je takođe sigurnosni mehanizam koji sprečava opekotine kože.

 

Radiofrekvencijska sonda ima ravnu glavu (a ne okruglu), sa 4 elektrode. Ravna glava omogućava mnogo bolji kontakt sa kožom pacijenta.

ELEKTROPORACIJA I JONTOFOREZA

Apollo Duet kombinuje elektroporaciju i jontoforezu istovremeno, kako bi efikasno ubacio terapeutske polarizovane serume Derma Boost Pro u kožu: 

  • Elektroporacija stvara mikro-kanale u spoljašnjem sloju kože. 

  • Jontoforeza efikasno raspršuje naelektrisane čestice, ubačene kroz ove kanale, u dublja tkiva kože.

Apollo Duet sonda za elektroporaciju/jontoforezu može zagrejati kožu pacijenta do temperature od 45 ºC i da ohladi na temperaturu do -20 ºC.

Kombinovanjem elektroporacije i jontoforeze, sa zagrevanjem ili hlađenjem kože kada je potrebno, Apollo Duet nudi izuzetno efikasan tretman za obnavljanje širokog spektra stanja kože, uključujući upaljene akne, dehidriranu i iritiranu kožu, pigmentaciju, seboreju, rozaceu i kuperozu.

Facial treatments

BENEFITI KOMBINACIJE TEHNOLOGIJA

skin 1

Podmlađuje kožu i usporava starenje

skin 5

Smanjuje bore / fine bore nestaju

skin 2

Lifting efekat / Efekat zdravog sjaja

skin 6

Smanjuje depigmentaciju

skin 3

Poboljšava ton i elastičnost kože

skin 7

Povećava hidrataciju kože

skin 4

Stimuliše proizvodnju novog kolagena i hijaluronske kiseline

skin 8

Umiruje upaljenu i iritiranu kožu

bottom of page